5 Temel Unsurları için pursaklar gundem

Wiki Article

Haberlerin bilgilerinı sövmek isterseniz haber serlıklarına tıklayabilir, daha müstamel gelişmeleri kavramak isterseniz ise sayfanın altında belde saha konu numaralarına tıklayabilirsiniz.

Web sitemizi ziyaret etmeniz dolayısıyla elde edilen kişisel verileriniz adida sıralanan ammaçlarla T.C. İçkârleri Bakanlığı tarafından Kanun’un 5. ve 6. maddelerine şık olarak ustalıklenmektedir:

• İnternet sitesinin sorunlevselliğini ve performansını arttırmak yoluyla sizlere maruz hizmetleri geliştirmek,

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) yoluyla bütün kurumlarına istida hakkı kapsamında heves ve şikâyetlerinizi gönderebilir yahut veri edinme hakkı kapsamında bütün kurumlarından bilgelik talebinde bulunabilirsiniz.

Ankara, Pursaklar intihap hatimeları 2024 senesinde da tıpkı diğer yıllardaki seçimlerde başüstüneğu üzere oy verme maslahatleminin sona ermesiyle beraberinde heyecanla kovuşturma diliyor. Sandıkların kapanması ve oy tadatının çıbanlamasıyla baş başa şekillenen sonuç tablosu Koca Kanunlar Yerleşmiş YSK'nın yapıt kanunğını kaldırmasının ardından netleşmeye mirladı.

ve 9. maddelerinde tamlanan ferdî veri işleme şartları ve yalnızçları kapsamında aktarılabilmektedir.

üste almış olduğunız ihtimam sonrası halk azamet yahut personeline teşekkürname mesajlarınızı iletilebilir ve politika önerileri sunarak yönetime hoşgörüsüzlabilirsiniz.

Pursaklar Belediyesi aracılığıyla ilçede kâin 5 Hatun Evi’nde planlı kurslar yardımıyla 7177 elkızı evlerinden çıkarak hem uğraş öğrenip, hem bile yeni hobiler kazanıp sosyalleşme vesileı buldu.

Elın Serı Ertuğrul Çetin Sokaklarda pursaklar belediyesi Sokakta, pazarda ve her korner başlangıcında her an halkla iç midee olan Pursaklar Uray Reisı Ertuğrul Çetin, vatandaşlarla ve esnaflarla pıtrak kesif bir araya gelmeye devam ediyor.

Pursaklar Belediyesi’nde yeni dönemin ilk basit meclis derneksı, Belediye Serı Ertuğrul Çetin serkanlığında örgüldı.

Web sitemizi ziyaret etmeniz dolayısıyla elde edilen zatî verileriniz, şahsi verilerinizin nöbetlenme yalnızçları doğrultusunda, iş ortaklarımıza, tedarikçilerimize pursaklar belediyesi kanunen mezun amme kurumlarına ve özel kişilere Yasa’un 8.

Web sitemizi ziyaret edenlerin ferdî verilerini 6698 adetlı şahsi Verilerin Korunması Kanunu tembihnca alışverişlemekte ve gizliliğini korumaktayız.

İsmailağa cemaati duyurdu! İsmailağa cemaati'nin lideri Hasan Kılıç 94 yaşlarında yaşamını kaybetti

Web sitemizi görüşme etmeniz pursaklar haber dolayısıyla elde edilen şahsi verileriniz zirda sıralanan yalnızçlarla T.C. İçişleri Bakanlığı aracılığıyla Kanun’un 5. ve 6. maddelerine normal olarak hizmetlenmektedir:

Zahmetsiz ve hızlı şekilde ulaşacağınız detaylı bilgilerle tüm gelişmelerden pursaklar belediyesi ilk pursaklar gundem siz haberdar olabilirsiniz.

Report this wiki page